Mooie straten en mooie tuintjes

Een grote kraan staat precies midden op de opengebroken weg. Erom heen staan en lopen mannen in reflecterende hesjes. In de Kastelenbuurt wordt op dit moment volop gewerkt aan de renovatie van straten. Even verderop in de straat is Nathalie druk in haar voortuintje aan het werk.

Nathalie is iedere week wel wat tijd kwijt met het onderhoud van haar tuin. Ze wil graag dat deze er tip en top verzorgd bij ligt. Nathalie woont hier samen met haar 13 jaar oude zoon. Ze bekijkt de werkzaamheden in haar straat van een afstandje. “Het ligt er nu natuurlijk wel allemaal wat rommelig bij, maar ik denk wel dat het straks er mooier op gaat worden. Er was wel nog wat gedoe rondom het aanleggen van parkeerplaatsen. Er komt nu iets minder groen en meer parkeerplaatsen”, zo vertelt de ze enigszins opgelucht.

Nathalie woont erg graag op de Donderberg. Met het winkelcentrum om de hoek en het stadscentrum dichtbij, maakt het wonen hier voor haar aantrekkelijk. Ook het contact met haar buren draagt bij aan haar woonplezier. “Ik heb leuke buren en dat vind ik belangrijk”, zo vertelt Nathalie met een tevreden glimlach op haar gezicht. Er hangt een regenbui in de lucht. Nathalie wil graag voor de regen klaar zijn met haar werk. Snel gaat ze weer aan de slag.