Op zoek naar een koopwoning die helemaal bij jou past? Nieuwbouwproject Sjtadshaof bij A73

sjtadshaof-bannerOp zoek naar een koopwoning die helemaal bij jou past? Kijk dan eens bij nieuwbouwproject Sjtadshaof op Donderberg Roermond! Hoe de woningen eruit komen te zien, hangt mede van jou af. Vul de enquête in en laat Sjtadshaof weten wat jouw woonwensen zijn!

Veel groen en ruimte

Bouwontwikkeling Jongen B.V.
ontwikkelt het nieuwbouwproject Sjtadshaof op het braakliggende bouwkavel aan de A73. De ideale koopwoning is heel persoonlijk. Maar er zijn ook zaken die bijna iedereen prettig vindt in zijn woonomgeving. Zoals veel groen en ruimte om je heen. Sjtadshaof wordt aan verschillende kanten omringd door bomen, plantsoenen en de Maasnielderbeek. En midden in de buurt komt een parkje. De groene stukken zijn bovendien met elkaar verbonden zodat je makkelijk een stukje kunt wandelen door het groen.
sjtadshaof-fasering

Tijdelijk gebruik
Zoals je kunt zien op de verkaveling wordt het project ‘Sjtadshaof’ in drie fases ontwikkeld.  De komende jaren krijgt het noordelijk deel van de braakliggende bouwkavel aan de A73, naar wens van buurtbewoners van de Componistenbuurt en Roermond Rangers, een tijdelijke functie voor informeel sporten, ontmoeten, picknicken, spelen, wandelen. Lees daarover hier meer.

Voor meer informatie over Sjtadshaof: klik hier voor de website of volg Sjtadshaof op Facebook.